In 2024 heeft HeadFirst Group opnieuw de tweede positie veroverd in de gerenommeerde Flexmarkt Omzetranglijst Top-100. De HR-tech dienstverlener heeft in Nederland een omzetgroei van €333,3 miljoen gerealiseerd gedurende het jaar 2023, geheel op organische wijze.

Over het jaar 2022 noteerde HeadFirst Group nog een Nederlandse omzet van €1.93 miljard. In 2023 steeg dit naar €2.26 miljard, een groei van ruim 17%. Daarnaast was er een mooie stijging in medewerkerstevredenheid van bijna 10%, een prestatie die veel zegt over de levendige werkcultuur van de organisatie en haar streven om talent te laten groeien. Net zo belangrijk is de stijging van de tevredenheid onder opdrachtgevers, leveranciers en zelfstandig professionals, met 31 punten in de NPS.

CEO Marion van Happen: “We stelden ambitieuze doelen voor 2023, gedreven door onze kernwaarden. Ik ben enorm trots dat we niet alleen deze doelen hebben bereikt, maar zelfs hebben overtroffen. Dit onderstreept onze vastberadenheid om niet alleen aan verwachtingen te voldoen, maar daarbovenuit te stijgen. De passie, gedrevenheid en inspanning van ons team zijn de drijvende kracht achter onze prestaties. Daarmee zijn we leidend in de HR-tech dienstverlening op het gebied van thought leadership, talent intelligence en innovatie”,

Van Happen vervolgt: “In 2024 zetten we onze bestaande strategie voort. Onze visie om technologie agnostisch te zijn, willen we realiseren voor al onze stakeholders, waarbij onze platforms Striive, ProUnity en OpenTalent centraal staan. Door slim gebruik te maken van automatisering en AI, kunnen we het end-to-end proces verder digitaliseren, zodat we onze persoonlijke touch kunnen toevoegen op de momenten waarop deze echt waarde toevoegt. Naast onze core business nemen we de leiding op weg naar een rechtvaardige, diverse en inclusieve arbeidsmarkt. We bouwen aan een nog duurzamere organisatie, zodat we de maatschappij om ons heen waarde kunnen bieden. Onze ambitie is om dit jaar als eerste HR-techbedrijf Bcorp gecertificeerd te worden.”

Alle jaarcijfers
Eerder dit jaar presenteerde HeadFirst Group haar jaarcijfers, inclusief internationale onderdelen, waarbij een recordomzet van 2,6 miljard werd behaald. Dit is een volledig organische groei van 21% ten opzichte van 2022. Het jaarverslag van HeadFirst Group is te lezen en te downloaden op de pagina Investor relations.

Over Flexmarkt Omzetranglijst Top-100
De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 is een toonaangevende ranglijst van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners. De lijst wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI). Het beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.