Ontwikkelingen bij Staffing MS: senior managers, klantgerichte teams en verhuizing

Bij Staffing MS staan we nooit stil in ons streven naar verbetering en groei. MSP dienstverlening is een speerpunt in de strategie van onze moederorganisatie HeadFirst Group en daarom wordt extra geïnvesteerd in Staffing MS. Wij zetten daarmee volop in – op toegang tot talent, compliance, een efficiënt proces, toepasbare data insights en het bieden van gemak en services – om hierop de volgende stap in onze dienstverlening te maken.

Versterking van het team
We versterken de basis door te investeren in meer, goede MSP consultants. Zij zijn de human touch van onze dienstverlening en de spil in de toegang tot talent. Ook hebben we extra ervaren capaciteit in huis gehaald op het gebied van implementatie- en procesoptimalisatie. Om de basis van onze MSP-programma’s te versterken en de dienstverlening te optimaliseren.

Om dit in goede banen te leiden, komen – in navolging van managing director Arco Elsman – twee senior managers Staffing MS versterken. We zijn er trots op dat Kevin Segeren de MSP operatie gaat leiden. Mark Dijkstra gaat als Managing Director International sales vanuit HeadFirst Group de internationale groei vormgeven en hierbinnen de commerciële organisatie van Staffing MS leiden.

Mark Dijkstra heeft zijn strepen verdiend bij Robert Walters, ManpowerGroup en Randstad. Het afgelopen jaar was hij bij HeadFirst Group verantwoordelijk voor strategic sales. Mark’s kracht ligt in het creëren van innovatieve talentoplossingen en het activeren van data om waarde te creëren.

Kevin Segeren heeft de afgelopen acht jaar gewerkt bij Randstad, waarvan de laatste jaren bij Randstad Sourceright, waar hij verantwoordelijk was voor een aantal grote internationale MSP programma’s. Hij blinkt uit in het ontwikkelen van teams en individuen, gecombineerd met het streven naar de beste service en resultaten voor opdrachtgevers.

Dienstverlening rondom jouw organisatie
In combinatie met bovenstaande stappen, gaan we diverse expertises klantgerichter en op specialisme organiseren. De experts van Staffing MS bundelen de krachten met de ervaren specialisten van HeadFirst Group, bijvoorbeeld op het gebied van technologie, data en compliance. Zo kunnen we nog beter meebewegen met de constant veranderende wereld van werk, waarbinnen we voor jouw organisatie zekerheid bieden in toegang tot talent, inzicht in toepasbare data en het voldoen aan alsmaar veranderende wetgeving.

Om dit een impuls te geven en de lijnen kort te houden is Staffing MS verhuisd van Rotterdam naar het hoofdkantoor van HeadFirst Group. Met ingang van 1 juni 2024 kun je onze collega’s bezoeken op het volgende adres: Taurusavenue 18, 2132 LS in Hoofddorp.

We zijn ervan overtuigd dat deze investeringen ten goede zullen komen aan onze opdrachtgevers, leveranciers, zelfstandig professionals en collega’s. Blijf ons volgen voor meer updates en ontwikkelingen binnen Staffing MS.