Profiteren van alle voordelen van de Select Professionals services, ook als een professional niet via ons platform werkt

Zzp’er hebben genoeg te doen. Leuke klussen, maar ook minder leuke klussen. En wat minder leuk is, stellen we graag uit. Zo blijven die klussen als facturen innen, verzekeringen regelen of andere randzaken allemaal op de to-do-list staan. Ondertussen hebben zzp’ers dat terugkerende, zeurende stemmetje in het hoofd dat ze het toch écht moet gaan regelen. Met Select bieden we de oplossing om de inner voice bij zzp’ers de mond te snoeren. Want met Select regel je alle zaken met speels gemak vandaag nog.

Snelle betaling van facturen via ENTRPNR

Niet meer afhankelijk zijn van de betaaltermijn en het betaalgedrag van een opdrachtgever? Met Premium van Select worden facturen 8 dagen na ontvangst uitbetaald. En handig: professionals kunnen altijd online de status van facturen inzien. Nog sneller betaald krijgen? Excellent = 2 dagen.

Uitgebreid verzekerd via Alicia

Zorgeloos zelfstandig zijn, is weten dat risico’s goed zijn afgedekt. Met Premium zijn professionals zeer uitgebreid verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, cyber risico en ongevallen. Ook verzekerd zijn voor zakelijke reizen en arbeidsongeschiktheid? Dan kunnen professionals kiezen voor Excellent.

Tools voor learning & development

Professionals worden elke dag een beetje slimmer met onze learning & development tools.

  • Onbeperkt online leren: professionals kunnen gratis online trainingen, virtuele labs en kennissessies volgen. En de kennis toetsen door proefexamens te maken. Alles in onze Select Academy.
  • Korting op opleidingen: klassikaal of online, voor soft of hard skills. Je vindt het allemaal in Select Academy, met korting ingekocht bij de beste opleiders.
  • Kiest een professional voor Excellent, dan staat er 4 uur per jaar een ervaren jobcoach klaar om te sparren over het carrièrepad en gewenste persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijk contact & advies

In deze tijd van steeds meer online contact, is de persoonlijke touch essentieel. Er staat een relatiemanager voor de professional klaar voor het beantwoorden van alle vragen, maar ook voor advies over bijvoorbeeld het cv, welk tarief slim is om aan te bieden op een opdracht en andere tips om hem of haar goed te verkopen.

Zij kunnen ook kosteloos bellen met de Juridisch Adviesdesk van DAS over alle juridische vragen en kwesties. En met de Documenten Selfservice hebben ze in een handomdraai de juridische documenten klaar. Deze diensten worden verzorgd door onze partner Alicia.

Waarom onze services?

  • In één keer alle praktische zaken afgevinkt die je als zzp’er geregeld wil hebben.
  • Onze services bestaan uit een zorgvuldige selectie producten, aangeboden door de beste partners.
  • De professional betaalt per gewerkt uur, dus: alleen kosten als er inkomsten zijn.

Kijk voor meer informatie over alle voordelen van de Professionals services op de website van Select: https://select.hr/services/.