Wouter Waaijenberg

Wouter Waaijenberg (1967) begon bij Hertel Holding BV als ICT en Finance Manager. In 2000 stapte hij over naar Flex Group Nederland als Concern Controller. Na de overname van dit bedrijf door DPA vervulde hij dezelfde functie bij DPA Flex Group NV. Wouter Waaijenberg is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de in- en externe processen van Staffing MS.

Als controller van Flex Group Nederland was Wouter Waaijenberg verantwoordelijk voor zowel de financiële afdeling als de ICT omgeving van het bedrijf. Door een betere beheersing en controle van de werkprocessen werden deze geoptimaliseerd. Mede hierdoor kon Flex Group Nederland structureel vooruitgang boeken. Tijdens het samengaan van Flex Group Nederland en het beursgenoteerde DPA was hij verantwoordelijk voor de integratie van alle backoffice activiteiten. Als Concern Controller had hij de leiding over diverse afdelingen, leidde hij succesvol diverse financiële verbeteringsprojecten en richtte hij de backoffice van DPA Flex Group in.

Wouter Waaijenberg heeft de ambitie om met Staffing MS de processen rondom inhuur van extern personeel te optimaliseren. Organisaties krijgen daardoor op een transparante wijze grip op de inhuur van extern personeel.

Ghislaine Marquering – de Witte

Als Sr. Beheerder VMS en Cloud Solutions ben ik verantwoordelijk voor het functionele beheer van het VMS systeem. De diversiteit aan klanten en werkprocessen zijn voor mij de uitdaging in mijn werk. Tevredenheid van gebruikers, zowel intern als extern, vind ik erg belangrijk. Ik sta dan ook altijd open voor suggesties voor verbetering van functionaliteiten in het VMS systeem en optimalisering van de werkprocessen. Onderdeel te mogen zijn van het jonge en enthousiaste team van Staffing MS maakt dat ik dagelijks met plezier en vol energie naar mijn werk ga.

Vera van Aalst

Werken bij Staffing MS betekent groeien. Groeien in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als starter op de arbeidsmarkt heb ik binnen deze branche in korte tijd veel mogen leren.

De verscheidenheid van onze opdrachtgevers maakt het werken bij Staffing MS erg leuk.

Roel Frankfort

Vanuit een onafhankelijke positie en onder voortdurend veranderende omstandigheden samen met opdrachtgevers en leveranciers zorgen voor een eerlijk, transparant en kostenbesparend proces om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Vanuit prettige verhoudingen resultaten behalen waar alle betrokkenen tevreden mee kunnen zijn. Dát maakt mijn werk bij Staffing Management Services interessant.

Robin Maat

De unieke onafhankelijke positie van Staffing MS blijft mooi om uit te dragen naar de markt en naar onze klanten. Door de snelle ontwikkelingen in de markt zorgt dit elke dag weer voor mooie kansen. Het is dan ook prachtig om te zien waar Staffing MS nu staat in zo’n korte periode!

Martin Westerhof

“Ik ben mijn professionele loopbaan begonnen bij Staffing MS. Het unieke aan Staffing MS is de dienstverlenging. Door de transparante, onafhankelijke MSP dienstverlenging is onze organisatie jong, snel groeiend en innoverend. In mijn rol als accountmanager ben ik continue met onze klanten in gesprek om te kijken hoe Staffing MS in samenwerking met de klant de flexibele schil kan organiseren, beheren en optimaliseren.”