Wouter Waaijenberg

Wouter Waaijenberg (1967) begon bij Hertel Holding BV als ICT en Finance Manager. In 2000 stapte hij over naar Flex Group Nederland als Concern Controller. Na de overname van dit bedrijf door DPA vervulde hij dezelfde functie bij DPA Flex Group NV. Wouter Waaijenberg is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de in- en externe processen van Staffing MS.

Als controller van Flex Group Nederland was Wouter Waaijenberg verantwoordelijk voor zowel de financiële afdeling als de ICT omgeving van het bedrijf. Door een betere beheersing en controle van de werkprocessen werden deze geoptimaliseerd. Mede hierdoor kon Flex Group Nederland structureel vooruitgang boeken. Tijdens het samengaan van Flex Group Nederland en het beursgenoteerde DPA was hij verantwoordelijk voor de integratie van alle backoffice activiteiten. Als Concern Controller had hij de leiding over diverse afdelingen, leidde hij succesvol diverse financiële verbeteringsprojecten en richtte hij de backoffice van DPA Flex Group in.

Wouter Waaijenberg heeft de ambitie om met Staffing MS de processen rondom inhuur van extern personeel te optimaliseren. Organisaties krijgen daardoor op een transparante wijze grip op de inhuur van extern personeel.