Wijzigingen in de Staffing MS organisatie 2015

Geachte relatie,

Allereerst wensen wij u een gelukkig en gezond 2015!

Voor ons is 2014 een uitermate succesvol jaar geweest. Wij zijn in omzet verdubbeld, hebben mooie klanten verwelkomd en onze dienstverlening uitgebreid.
Om u ook in 2015 weer optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij onze structuur, personele bezetting en organisatie daarop aangepast.

Structuur

structuur SMS

Aansturing
Ewout van der Veen heeft besloten om Staffing MS te verlaten. Met ingang van 1 januari 2015 wordt hij opgevolgd door Debby van Rhoon. Als manager is zij eindverantwoordelijk voor de MSP activiteiten van Staffing MS. De afgelopen 2 jaar bekleedde zij de functie van commercieel manager, daarvoor heeft zij diverse commerciële en managementfuncties vervuld binnen de uitzendbranche.

Wij bedanken Ewout voor zijn bijdrage in de verdere professionalisering van onze dienstverlening. Wij zijn blij dat Debby de uitdaging aan wil gaan en wensen haar veel succes in haar nieuwe rol.

Op korte termijn wordt er een afspraak voor nadere kennismaking ingepland. Hierbij kunnen dan tevens uw plannen en doelstellingen met betrekking tot onze dienstverlening worden afgestemd.

Verder hebben wij eind 2014 Simone Tjon Sieuw aangesteld als eindverantwoordelijke voor de Payroll en Broker dienstverlening binnen Staffing MS. Ook zij heeft zeer ruime ervaring in de wereld van flexibele arbeid. Afgelopen periode heeft Simone zichzelf ook al bij verschillende opdrachtgevers geïntroduceerd en hen meegenomen in de mogelijke risico’s, kansen en veranderingen rondom de ‘Wet Flex en Zekerheid’ en de mogelijke invoering van de nieuwe VAR.

Wij wensen Debby en Simone succes in hun nieuwe rol binnen Staffing MS.

Met vriendelijke groet,

Directie Staffing MS,
Rob de Laat en Wouter Waaijenberg

Staffing Management Services B.V.

Heemraadssingel 149
Postbus 61216 | 3002 HE Rotterdam
T: +31 10 7600 900 F +31 10 7600 901
E: info@staffingms.com
www.staffingms.com

Staffing Management Services, Een dienstverlener met idealen. Geïnspireerd om de arbeidsmarkt structureel te verbeteren en een wereld te creëren waar, de best gekwalificeerde professional altijd in beeld komt en een eerlijke prijs wordt betaald voor opdrachtgever en kandidaat door in te zetten op het volledig transparant maken van vraag naar en aanbod van arbeid.

In deze wereld verdedigt Staffing MS uw belangen!