Staffing Management Services neemt activiteiten van De Poel Nederland over

De Poel was sinds drie jaar actief in Nederland en heeft haar oorsprong in Groot-Brittannië. Daar is het bedrijf marktleider op het gebied van managed services met een jaaromzet van circa 600 miljoen euro en grote internationale klanten als Carlsberg, McCain, British Gas, en SITA Suez. Wijziging van eigendomsstructuur en focus op de thuismarkt heeft de Poel doen besluiten de activiteiten in Nederland te stoppen. Staffing Management Services heeft recent overeenstemming bereikt om de activiteiten en de commerciële pijplijn van de Poel Nederland over te nemen. Met name het feit dat Staffing Management Services evenals de Poel een onafhankelijke en neutrale managed service provider is maakte dit tot een logische stap.