Facility for Future event

Op 19 januari is staffing Management Services aanwezig op Facility for Future.
Tijdens deze beurs zal er een lezing gegeven worden door Marcel Olislagers en Rob Westerik met als thema:

’Communicatie rondom professionele duurzaamheid als strategische prioriteit voor Bedrijfsreputatie’’

Wouter Waaijenberg van Staffing Management Services zal bezoekers ontvangen op de stand van Beatiful Cups waarna hij deze begeleidt naar het theater waar de lezing gehouden zal worden. Er zijn 60 zitplaatsen beschikbaar, dus meld u op tijd aan!

Daarnaast kunt u op de beurs kennismaken met Beautiful Cups die zich inzet voor het recyclen van koffiebekers.

Wanneer u geïnteresseerd bent verzoeken wij u aan te melden voor de beurs op de site www.facilityforfuture.nl U kunt dan de beurs gratis bezoeken op 18, 19 en 20 januari. Wilt u aanwezig zijn bij de lezing die wij aanbieden, dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken door een mail te sturen naar Lezing@beautifulcups.nl voorzien van uw naam en organisatie.