HeadFirst Group en Between Staffing Group bundelen krachten

Op 3 november 2020 is de samenwerking tussen HeadFirst Group – waar Staffing MS onderdeel van is – en branchegenoot Between een feit geworden. De nieuwe combinatie vormt de marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. Dagelijks werken ruim 20.000 professionals via de groep bij meer dan 400 opdrachtgevers.

Full service HR dienstverlener
Matchmaking, contracting, payrolling, managed service providing, global sourcing en inhuur consultancy; vanuit de groep bieden we een grote diversiteit aan diensten. Gecombineerd met onze omvang maakt dat we kunnen voldoen aan de ontwikkelende vraag van opdrachtgevers naar full service HR dienstverleners. We geloven dat schaalgrootte, versterkt door het online platform HeadFirst Select, gecombineerd met een persoonlijke aanpak waarbij deskundig advies en customer experience voorop staan, de sleutel tot succes is. Die reis vervolgen we met Between.

Vanzelfsprekend behoudt Staffing MS ook bij deze nieuwe samenwerking nadrukkelijk zijn eigen identiteit binnen HeadFirst Group.

Heb je vragen over bovenstaand bericht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Meer informatie over het samengaan, lees je in het persbericht.