Next step Professionals services

Wij innoveren onze Professionals services constant, zodat het aan blijft sluiten op de behoeften van zelfstandig professionals. Vorig jaar gaven we professionals toegang tot Select Academy, om tijdens een opdracht onbeperkt online te kunnen leren. 2022 trappen we af met een volgende stap in die upgrades, met een toevoeging van de bedrijfsongevallenverzekering en zakelijke reisverzekering (Complete).

Alicia Benefits
Zodra een professional via ons op een opdracht start of als hij/zij via eigen netwerk bij één van onze opdrachtgevers een opdracht vindt, zijn via Alicia Benefits de volgende verzekeringen goed geregeld:

  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Cyber risico
  • Ongevallen (nieuw!)
  • Zakelijke reizen (nieuw bij Excellent!)

Daarnaast kunnen zij gebruikmaken van de juridisch adviesdesk en documenten selfservice, dankzij de samenwerking met DAS. Bij de adviesdesk staan specialisten klaar voor alle juridische vragen en kwesties, en met de documenten selfservice hebben zij in een handomdraai juridische documenten op orde.

Of het nu gaat om administratieve ondersteuning, de benodigde verzekeringen of persoonlijke ontwikkeling, Staffing MS levert zelfstandig professionals en leveranciers van professionals ondersteuning op maat. Heb vragen over de voordelen van de Professionals & Partners services voor jou als opdrachtgever? Neem gerust contact met ons op.