40e Inhuurdesk live!

Staffing MS trapt 2022 af met de livegang van de 40e Inhuurdesk. Airbus Defence and Space Netherlands heeft nu één centrale omgeving voor tijdelijke opdrachten, aanvullend faciliteert de Inhuurdesk het contractbeheer. Een Inhuurdesk is beschikbaar in de vorm van een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) en/of marktplaats, welke door Staffing MS wordt ondersteund.

Vanwege de Aanbestedingswet maken veel aanbestedingsplichtige organisaties gebruik van een DAS om conform de Europese aanbestedingsregels externe professionals in te kunnen huren. Het DAS is een rechtmatig ondersteunend middel, welke als onderdeel van de Inhuurdesk kan worden aangeboden.

Gemeente Zwolle werkt al lang met een DAS. De laatste jaren doen ze dat, in het samenwerkingsverband Talentenregio, naar veel tevredenheid met Staffing MS. Benieuwd naar hun ervaring? Lees het artikel ‘90% geslaagde bemiddeling van inhuur aanvragen via Inhuurdesk Talentenregio’.

De Inhuurdesk wordt ook ingezet in de private markt. Met name voor de ‘open markt’ strategie, wat inhoudt dat zelfstandig professionals en leveranciers van professionals zich met een KvK-nummer kosteloos kunnen registreren om online te reageren op de openstaande opdrachten. Andere voordelen voor zijn:

 • automatisch alle nieuwe aanvragen in de mail ontvangen;
 • een aanbieding online indienen en binnen enkele dagen een reactie;
 • een transparant selectieproces;
 • contractafhandeling, tijdsregistratie en facturatie allemaal online uitgevoerd.

Actieve gebruikers
Samen met Airbus Defence and Space Netherlands maken 40 organisaties naar tevredenheid gebruik van een Inhuurdesk. Eerder vertelde verzekeringsbedrijf Aon Nederland over de rol van een centrale omgeving om het inhuurproces te professionaliseren: “Is besloten tot externe inhuur, dan gaat dat via het proces direct naar de inhuurdesk. Hier zit vrijwel geen handmatig werk meer in. Op het moment dat we zo’n goed gecoördineerd en gestructureerd inhuurproces hebben, kunnen we sneller en kwalitatief goed schakelen.” (lees het volledige interview).

Hieronder vind je het totale overzicht van alle gelanceerde Inhuurdesk-omgevingen:

 1. inhuurdesk.nl
 2. hiringdesk.nouryon.com
 3. hiringdeskatos.com
 4. inhuurdeskgvb.nl
 5. inhuurdeskprovincie-utrecht.nl
 6. inhuurdeskpggm.nl
 7. talentenregiohuurtin.nl
 8. flevolandhuurtin.nl
 9. inhuurdeskhr.nl
 10. inhuurdeskenschede.nl
 11. inhuurdeskgelre.nl
 12. inhuurdesknationaleombudsman.nl
 13. inhuurdesk.aon.nl
 14. inhuurdeskodmh.nl
 15. inhuurdeskumcutrecht.nl
 16. inhuurdeskstadswerk072.nl
 17. inhuurdeskdastwente.nl
 18. inhuurdesknlinbusiness.nl
 19. inhuurdeskrudnhn.nl
 20. inhuurdesksheerenloo.nl
 21. inhuurdeskwoerden.nl
 22. dastehuur.nl
 23. hiringdesk.equensworldline.com
 24. aevesinhuurdesk.com
 25. inhuurdeskodwh.nl
 26. jobs.myler.nl
 27. inhuurdeskodh.nl
 28. hiringdesk-six-payment-services.com
 29. inhuurdeskschiedam.nl
 30. inhuurdesksaxion.nl
 31. inhuurdeskverkeersonderneming.nl
 32. inhuurdesklumc.nl
 33. hiringdesk.basic-fit.com
 34. inhuurdesklosser.nl
 35. hiringdeskairbusds.nl
 36. hiringdeskaction.nl
 37. hiringdeskvattenfall.com
 38. hiringdeskworldlinegroup.com
 39. inhuurdeskeneco.be
 40. inhuurdeskvlaardingen.nl

Registreren?
Ben je leverancier van professionals of zelfstandig professional? Registreer je op één of meerdere van deze Inhuurdesken om toegang te krijgen tot alle aanvragen. Tip: selecteer het gewenste functiesegment, zodat je altijd passende opdrachten te zien krijgt.