Nieuw: leerpaden in Select Academy

Acht maanden geleden lanceerden we Select Academy, met als doel: ‘een leven lang leren’ laagdrempelig maken. Dat slaat aan: inmiddels hebben 1.911 professionals die via HeadFirst Group (waar Staffing MS onderdeel van is) aan een opdracht werken hun weg gevonden naar de opleidingsomgeving. Een mooie mijlpaal om een nieuwe functionaliteit toe te voegen: leerpaden.

Wat is een leerpad?
Stel, je hebt jezelf als doel gesteld dat je over 6 maanden certificaat X gehaald wilt hebben. Ter voorbereiding zou je dan eerst de basistraining kunnen volgen, daarna een aantal e-books lezen, een interessante YouTube video kijken, een kennissessie volgen, de training voor gevorderden en tenslotte een proefexamen om je maximaal voor te bereiden. Dit alles kun je samenbrengen in een leerpad en er vervolgens een planning aan hangen.

Het einddoel opgeknipt in stukjes

Naast dat er zelf leerpaden aangemaakt kunnen worden, hebben wij er ook een aantal klaargezet. Zodat een professional weet welke leervormen er gevolgd kunnen worden om bij het einddoel te komen. De eerste vijf leerpaden zijn te vinden onder ‘Organisatieleerpaden’, en dat worden er alleen maar meer!

Professionals profiteren van voordelen
Dan kunnen professionals als onderdeel van de Professionals services – in de vorm van Advanced of Complete – geheel onbeperkt gebruikmaken van het ‘online leren abonnement’ in Select Academy. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met één van onze Fieldmanagers via 010 – 76 00 900. Zij vertellen je er graag meer over.