Extra distributiekanaal voor Inhuurdesk: Select

Staffing MS zoekt altijd naar innovaties om opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te bedienen. Recent hebben we zo’n nieuwe innovatie geïmplementeerd. Een extra distributiekanaal voor aanvragen, waardoor er een nog groter bereik aan leveranciers en zzp’ers is.

Het uitzetten van aanvragen van opdrachtgevers doen we in veel gevallen via Nétive VMS. Daarna zijn ze voor leveranciers en zzp’ers te vinden op Inhuurdesk.nl, als ook de Inhuurdesk van de opdrachtgever. Sinds kort is Select daar als een extra distributiekanaal aan toegevoegd.

Select is het platform van HeadFirst Group, waar Staffing MS onderdeel van uitmaakt. In Select zijn 40.000+ zzp’ers en 5.500+ leveranciers opgenomen. Hiermee geven we een boost aan de distributiekracht van aanvragen en verhogen we de slagingskans op het vinden van de juiste professional. Een even goede als logische stap in deze tijd van schaarste op de (flexibele) arbeidsmarkt.

Opdrachten op één plek toegankelijk

De uitrol zijn we gestart met opdrachten van GVB, Action en PGGM. Hiermee testen we of de techniek en het proces naar wens werken. Daarna volgen de opdrachten van andere opdrachtgevers van Staffing MS, zodat we optimaal gemak creëren voor leveranciers en zp’ers.

We hebben de strategie om alle opdrachten van opdrachtgevers – ongeacht het merk binnen HeadFirst Group – met elkaar te verenigen in Select. Met als doel: het grootste aantal opdrachten bij eindopdrachtgevers onder één dak.