Staffing MS verwerft nieuwe opdrachtgevers

Staffing Management Services, de onafhankelijke inhuurexpert, kondigt een serie nieuwe samenwerkingen met opdrachtgevers aan. De organisatie, sinds november 2018 onderdeel van HeadFirst Group, gaat de externe inhuur organiseren voor onder andere Basic-Fit, de Nationale Ombudsman en Gemeente Enschede.

Inhuurdesk & Dynamisch Aankoop Systeem (DAS)

Staffing MS is een vooraanstaand dienstverlener van de open marktstrategie middels de Inhuurdesk.nl en het Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). Hiermee kunnen (semi-)overheidsorganisaties conform de Europese aanbestedingsregels externe professionals kunnen inhuren. Deze openbare inhuurdesk oplossing is er om alle leveranciers en zzp’ers uit de markt de mogelijkheid te geven zich direct aan te bieden op opdrachten. Per 1 april zijn de inhuurdesken van Gemeente Enschede en de Nationale ombudsman online te vinden. Eerder dit jaar besloten ook Gemeente Woerden en NL International Business om Staffing MS in te schakelen. Daarnaast voegde Gemeente Hengelo zich onlangs bij de Inhuurdesk Twente.

Hiringdesk Basic-Fit

De profit-organisatie Basic-Fit koos eveneens recent voor Staffing Management Services. Staffing MS gaat hen in Nederland begeleiden naar een centraal georganiseerd efficiënt contractbeheer- en facturatieproces van freelance professionals. Voor Basic-Fit Nederland werken op dit moment ruim 400 freelancers. De oplossing zal later dit jaar tevens uitgerold worden voor Basic-Fit België en Luxemburg. In beide landen zijn ruim 700 freelancers actief.

Wouter Waaijenberg, algemeen directeur van Staffing MS, is trots op de tot stand gekomen samenwerkingen: “Met het verwelkomen van nieuwe opdrachtgevers is 2019 voor ons prachtig begonnen. Wij zijn opgetogen dat aansprekende opdrachtgevers kiezen voor (één van) de specialistische diensten van HeadFirst Group. Deze ontwikkeling laat zien dat wij niet alleen door overnames snel groeien, maar ook een sterke autonome groei realiseren. Dat HeadFirst Group – door de unieke samenstelling van bedrijven – een oplossing heeft voor ieder inhuurvraagstuk, belooft veel voor 2019 en verder.”

Voortzetting samenwerking

Daarnaast wordt de dienstverlening Aon Nederland voortgezet. Sinds 2013 verzorgt Staffing MS voor hen de sourcing, contractbeheer en de complete financiële en administratieve afhandeling. Naar tevredenheid, want de verzekeraar heeft laten weten dat het ook de komende drie jaar gebruik zal blijven maken van de diensten van Staffing MS. “Wij zijn natuurlijk erg blij dat Aon Nederland onze samenwerking op deze manier waardeert. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om onze dienstverlening naar een hoger plan te tillen. Onze diensten sluiten hierdoor nog beter aan op de wensen en behoeften van Aon Nederland”, aldus Waaijenberg.

Over HeadFirst Group

Staffing Management Services is – samen met de bedrijven HeadFirst, Myler, Source, Proud Company en Designated Professionals – onderdeel van HeadFirst Group. HeadFirst Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling, global sourcing en Managed Service Providing. Op dit moment werken dagelijks ruim 9.000 professionals bij circa 200 opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van circa 900 miljoen euro.

This post is also available in: Engels