Staffing MS lanceert Professionals & Partners services

Deze maand introduceren we met trots de Professionals services voor zelfstandig professionals en Partners services voor leveranciers van professionals. Deze nieuwe propositie is een one-stop-shop voor ondernemersservices, waarmee Staffing MS – namens opdrachtgevers – ervoor zorgt dat professionals zorgenvrij kunnen ondernemen.  Daarmee dragen we actief bij aan het ‘goed opdrachtgeverschap’ van onze klanten en zorgen we er gezamenlijk voor dat de beste professionals bij hen aan een opdracht willen werken. 

Basic, Advanced of Complete 

Onder andere verzekeringen en versnelde betaling zijn diensten die ondernemers bij verschillende type dienstverleners – zoals een verzekeraar en factormaatschappij – kunnen inkopen. Gemakkelijker is het om de dienst af te nemen bij de partij die ook verantwoordelijk is voor het contractuele en financiële aspect van de opdracht. Daarnaast is het voordeliger omdat ondernemers profiteren van inkoopvoordeel, waardoor de professional een lager uurtarief kan rekenen. 

Zodra een zelfstandig professional (zp’er) of een professional van een leverancier via Staffing MS aan een opdracht start, kan de zp’er of de leverancier ervoor kiezen gebruik te maken van deze service en van welke vorm; Basic, Advanced of Complete. Of het nu om administratieve ondersteuning, versnelde betalingstermijn, benodigde verzekeringen of persoonlijke ontwikkeling gaat, Staffing MS levert ondersteuning op maat. Hier vind je er alles over en kun je de services eenvoudig met elkaar vergelijken.  

Core dienstverlening blijft leidend 

Algemeen directeur Wouter Waaijenberg is blij met de komst van de services, maar benadrukt dat het de dienstverlening voor opdrachtgevers niet aantast: “We blijven primair doen wat we moeten doen: professionals werven, selecteren en contracteren, de opdrachtgever ontzorgen, processen verbeteren, inzichten bieden op basis van data, maar daar komt nu bij dat we professionals verder kunnen ontzorgen. 

 Fieldmanager Tamara Boeff gaat met veel enthousiasme aan de slag om de services te implementeren bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. “Ik kijk ernaar uit om de producten en diensten van Basic, Advanced en Complete aan te kunnen bieden aan professionals die starten aan een (nieuwe) opdracht. Vanzelfsprekend zijn zp’ers en leveranciers te allen tijde vrij om te bepalen welke service wenselijk is.