Technologie voor optimaal beheer van extern talent (eBook)

Jouw organisatie heeft gedetailleerd inzicht in wat ze koopt, van wie wordt aangekocht en welk resultaat daarmee wordt bereikt. Waar en hoe wordt het geld besteed? Wat zijn de resultaten? Waar kan men verbeteren? Elk bedrijf moet deze vragen kunnen beantwoorden over elk middel dat het inzet. Om dat te kunnen doen hebben ZiPconomy en NextConomy samen met 6 partners, waaronder Staffing MS (als onderdeel van HeadFirst Group), een reeks webinars georganiseerd over het inzetten van VMS-technologie om het beheer van extern ingehuurd talent te optimaliseren. De verslagen en de opnames van deze sessies zijn nu gebundeld tot een handig ebook.

Transparantie brengen en zo grip krijgen op onbeheerde uitgaven aan ingehuurd talent en het beheren van hun leveranciers is iets waar VMS-technologie speciaal voor is ontworpen en waar een MSP organisatie mee helpt. Als eindresultaat krijgen organisaties een meer holistisch beeld van wie reeds aan boord is én wie er in de toekomst nodig is om bij te dragen aan het succes van de organisatie. Die transparantie stelt organisaties ook in staat om doelbewust ‘goed’ te doen voor alle werkenden, inclusief de ingehuurde talenten: een goede communicatie, constructieve relaties, betrokkenheid bij de missie van de organisatie van alle werkenden, etc. Het actief opbouwen van relaties, ook met zij die niet op de eigen loonlijst staan, maakt het verschil.

Voor wie de eerste stap daartoe wil zetten, namelijk het creëren van transparantie in het ingehuurde talent in de organisatie, is VMS-technologie onontbeerlijk. NextConomy en ZiPconomy hebben daarom een handige vragenlijst opgesteld, een ‘self-scan’ om je te helpen bij de nulmeting. Daarna laten ze experten in VMS-technologie en MSP-dienstverlener Staffing MS aan het woord. Download het ebook hier.