Tweede editie van hét inhuurhandboek van Nederland komt eraan

De in 2014 verschenen ‘Professioneel inhuren van flexibele arbeid’ is in de jaren ontwikkeld tot hét inhuurhandboek van Nederland. Goed nieuws: de nieuwe editie is – naar verwachting – vanaf 29 oktober beschikbaar! Een onmisbaar handboek voor lijnmanagers, directies, HRM-professionals en inkopers.

Paul Oldenburg, Business Development Director bij Staffing MS, is een van de vier auteurs die keihard heeft gewerkt om het praktische naslagwerk met stevig theoretisch fundament op papier te zetten. In negen kernachtige hoofdstukken beschrijven de auteurs onder meer de vraag- en aanbodzijde van de markt, het profiel van de externe arbeidskracht, relevante wet- en regelgeving en de trends die de flexmarkt de komende tijd zullen vormen. Dankzij een integraal raamwerk voor externe inhuur, het schillenmodel en vier mogelijke inhuurconstructies kan elke organisatie de externe inhuur op een professionele manier organiseren of desgewenst uitbesteden.

Dit boek biedt een uniek perspectief omdat de inhurende organisatie centraal staat. Uitzenden, detacheren, payrollen, zzp en bemiddelen, alle vormen van externe arbeid passeren uitgebreid de revue. Hierbij wordt ook ruimschoots aandacht besteed aan het businessmodel van de diverse aanbodvormen.
Vooraankondiging
Auterus Paul Oldenburg en Rob de Laat verzorgden tijdens op maandag 11 oktober tijdens de Webinar Week (een initiatief van ZiPconomy en Werf&) de vooraankondiging. Bekijk de boekpresentatie hier.

Het boek is te koop via Bol.comManagementboek.nlBruna.nl en AKO.nl. Ben jij lijnmanager, directie, HRM-professional of inkoper? Dan kun je hier gratis een exemplaar aanvragen.