Nieuw: unieke, laagdrempelige arbeidsongeschiktheidsvoorziening

We kondigden wederom de komst aan van een heel gaaf nieuw product in de Select Professionals services. In samenwerking met verzekeringspartner Alicia Benefits lanceren we een uniek product voor arbeidsongeschiktheid: Select iCommunity Crowdsurance (SiCC).

Waarom een arbeidsongeschiktheidsvoorziening?
Een deel van de hoogopgeleide zzp’ers kiest er bewust voor geen voorziening te treffen voor arbeidsongeschiktheid, zo is op te maken uit de meest recente Zelfstandigen Enquête Arbeid (2021) van het CBS. Bijvoorbeeld omdat ze het financiële risico zelf kunnen dragen (25,9 procent) en/of kunnen vertrouwen op het inkomen van een partner (20,5 procent). Toch is er een groot deel dat wel een voorziening wil treffen, maar de kosten niet vindt opwegen tegen de baten (46,6 procent) en/of het simpelweg niet kunnen betalen (30,7 procent). Deze groep bedienen we met ons nieuwe product SiCC.

SiCC, een knipoog naar sick
SiCC sluit perfect aan op onze overtuiging dat een goede arbeidsvoorziening mogelijk moet zijn voor alle zelfstandig professionals. Het is een voorziening op basis van een crowdsurance van mede-professionals die projectmatig werken, samengebracht in ons platform. Een duidelijk product met één klik af te nemen in Select.

  • Laagdrempelige instap: 1 vraag beantwoorden en je doet mee
  • Altijd zicht op hoeveel uitkering je recht hebt, dankzij de e-wallet
  • Netto uitkering voor max. 2 jaar
  • Grote kans op geld terug aan het eind van het jaar

Alicia Benefits
Zodra een professional via ons op een opdracht start of als hij/zij via eigen netwerk bij één van onze opdrachtgevers een opdracht vindt, zijn via Alicia Benefits de volgende verzekeringen goed geregeld:

  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Cyber risico
  • Ongevallen
  • Zakelijke reizen (Excellent)
  • SiCC (nieuw bij Excellent!)

Daarnaast kunnen zij gebruikmaken van de juridisch adviesdesk en documenten selfservice, dankzij de samenwerking met DAS. Bij de adviesdesk staan specialisten klaar voor alle juridische vragen en kwesties, en met de documenten selfservice hebben zij in een handomdraai juridische documenten op orde. Wil je meer weten over alle diensten? Ga dan naar de website https://select.aliciabenefits.com/.

Professionals profiteren van voordelen
Of het nu gaat om administratieve ondersteuning, de benodigde verzekeringen of persoonlijke ontwikkeling, Staffing MS levert zelfstandig professionals en leveranciers van professionals ondersteuning op maat. Heb je vragen over de voordelen van de Professionals & Partners services voor jou als opdrachtgever? Neem gerust contact met ons op.